Vekil Saral’a yönetimden cevap

 Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener  İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın açıklamalarına tepki gösterdiTrabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener haber61 net’e Of eski belediye başkanı İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın  şok açıklamalarınada cevap ver

Vekil Saral’a yönetimden cevap

 Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener  İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın açıklamalarına tepki gösterdi

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener haber61 net’e Of eski belediye başkanı İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın  şok açıklamalarınada cevap vererek AKP istanbul milletvekili Oktay Saral’ın medyaya yansıyan kabul edilemez sözleri elbetteki bizi üzdü. Özellikle bu sürec içinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sürekli  çalışma içinde olan camiamız taraftarlarımız şike den dolayı çalınan haklarımızı elde etmeye çalışırken  bu şekildeki ifadeler camiamıza zarar verir.

Sporun içinden gelen biri olarak Sn Oktay Saral’ın sözlerinde belki bir art niyet yoktur ama çok daha dikkatli konuşması gerekir. Bu Trabzonspor’un geleceği ve kazanımları açısından önemli. Biz ancak güçlerimizi birleştirdiğimiz anda büyük oluruz.

Genel sekreter Hasan Yener  haer61net’e yaptığı açıklamada dün akşamki galibiyette seyircinin büyük rol oynadığını belirterek”  Taraftarımıza teşekkür ediyorum.Akşamki galibiyet onların eseri. Bu maçı bize seyirci aldı. Trabzonspor seyircisininher zaman  böyle olması lazim.

 haber61.net'e konuşan Genel sekreter Hasan Yener hafta başından beri Trabzonspor’a destek yağdığını belirterek” Dünkü maç bizim için önemli maçatı.Taraftara teşekkür ediyorum. Ayrıca hafta başından beri bize destek veren bakanlarımıza milletvekillerimize Siyasi parti il başkanlarımıza Sn Valimize Rektörümüze belediye başkanımıza  ,STKların başkan ve yöneticileri ile  eski başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.  Calmanın bu şekilde bütünleşmesi çok güzel oldu. Ayrıca Orduspor’a da teşekkür ediyorum.Centilmence bir maç oldu. Onlarada bundan sonra oynayacakları maçta başarılar diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor