Veda zamanı...

Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Zokora, "Hedefim, kupayı kazanarak ülkeme güzel bir şekilde veda etmek. Bunu başarabiliriz” diye konuştu.Didier Zokora, Sol Bamba ile birlikte Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında yer alıyor. 19 Ocak’ta başlayacak ola

Veda zamanı...

Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Zokora, "Hedefim, kupayı kazanarak ülkeme güzel bir şekilde veda etmek. Bunu başarabiliriz” diye konuştu.
Didier Zokora, Sol Bamba ile birlikte Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında yer alıyor. 19 Ocak’ta başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası için hazırlıkları tam gaz sürdürüyorlar. Zokora, kampta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Daha önce milli formayı bırakmıştım ancak baskılar üzerine geri dönmüştüm. Bu şampiyona benim için son olacak. Hedefim, kupayı kazanarak ülkeme güzel bir şekilde veda etmek. Bunu başarabiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler