Ve yılın transferi gerçekleşti!

Atletico Madrid'in 27 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, resmen Monaco'ya transfer oldu.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Falcao'nun 5 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken basın önünde imzanın da önümüzdeki günlerde atıla

Ve yılın transferi gerçekleşti!

Atletico Madrid'in 27 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, resmen Monaco'ya transfer oldu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Falcao'nun 5 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken basın önünde imzanın da önümüzdeki günlerde atılacağı kaydedildi. Transfer için harcanan para ise resmi olarak açıklanmadı.

Transferle ilgili açıklama yapan Monaco'nun Rus milyarder başkanı Dmitry Rybolovlev açıklamasında dünyanın en önemli golcülerinden birini transfer ettikleri için mutluluk duyduğunu belirtirken, "Falcao'nun Monaco'yu seçmesinden dolayı mutluyuz. AS Monaco hedefleri bir bir gerçekeştirmek için hamlelerini yapıyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor