Ve Volkan Şen satış listesinde!

Pazartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçının bitiminde toplanan Trabzonspor yönetimi, bordo mavili taraftarlarla yaşadığı sorundan sonra ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen’le yollarını ayırma kararı aldı.SATIŞ LİSTESİNE KONULDUÇaykur Rizespor’u 2-1

Ve Volkan Şen satış listesinde!

Pazartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçının bitiminde toplanan Trabzonspor yönetimi, bordo mavili taraftarlarla yaşadığı sorundan sonra ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen’le yollarını ayırma kararı aldı.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında oynayacağı Arnavutluk'un FK Kukesi maçı için moral bulan Trabzonspor’da Volkan Şen konusu, olay oldu. Müsabakanın tamamlanmasından sonra Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticilerle mini bir toplantı yaptı. Toplantıda Volkan Şen'le yolların ayrılması, tekliflerin değerlendirileceği ve satış listesine konulduğu öğrenildi.

BAŞKAN:"BİZİM YANIMIZDA YERİ YOK"

Bu arada Başkan Hacıosmanoğlu’nun özel bir televizyon kanalına yaptığı, "Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil fakat profesyonel bir oyuncunun, (Bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum) yaklaşımı yakışmaz. Mahallede misket oynamıyorsunuz. Siz orada futbolunuza bakacaksınız. Bu yaklaşımı kabul etmemiz söz konusu değil. Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" diye açıklama yaptığını açıklamasını öğrenen Volkan Şen'in de menajerini arayarak, "Bana kulüp bul" dediği öğrenildi.

"TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİLECEK"

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun isteğiyle alınan karar sonrası Volkan Şen’e gelecek olan transfer tekliflerinin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Yönetimin Volkan için bir bonservis bedeli belirlemediği ve gelecek tekliflere göre hareket edeceği bildirildi. Volkan Şen’e bu sene tüm maçlarda görev veren teknik direktör Mustafa Akçay’ın ise maçtan sonra yaptığı, "Alkışlayarak Volkan Şen’e destek verdik" açıklamasının yönetimin tavrı ile çeliştiği dikkati çekti. Bu arada Volkan’ın eski takımı Bursaspor’a dönme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

GÜNEY:"VOLKAN’IN BUNDAN SONRA NE VERECEĞİ ŞÜPHELİ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney de yaptığı açıklamada yaşanan bu tatsız hadiseden dolayı üzgün olduklarını vurgularken şunları söyledi:

"Trabzonspor’da gol kralı olmuş, yüzler kulübüne girmiş insanlara da küfürler edildi. Bunu psikopat ruhlu bir insan isteyerek yapıyor olabilir. Kulübü karıştırmak için yapıyor da olabilir. Bütün bunları göze aldığınızda bu oyuncunun bundan sonra Trabzonspor’a ne vereceği şüphelidir. Bu kulüpte kimlere küfretmediler. Belki adam normal değil ve kulübü karıştırmak için yaptı. İyi giden bir şeye çomak sokmak için yaptı. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Küfür etmeyi tasvip etmemiz mümkün değil. Bu asla kabul edilemez. Ama maçta beklemesi lazımdı. Biz de küfürler yiyoruz. Bırakıp gidiyor muyuz? Bence sahadan çıkarak arkadaşlarına ve takıma da saygısızlık yaptı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler