Ve TFF'de toplantı bitti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Ocak'taki Genel Kurul'u öncesi 58. maddeyle ilgili alınacak kararların netleşeceği kritik toplantı başladı.Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında gerçekleştirilen toplantıya başkan Mehmet Ali Aydınlar, başkanvekill

Ve TFF'de toplantı bitti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Ocak'taki Genel Kurul'u öncesi 58. maddeyle ilgili alınacak kararların netleşeceği kritik toplantı başladı.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında gerçekleştirilen toplantıya başkan Mehmet Ali Aydınlar, başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile birlikte tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, 58. maddede değişiklik yapılıp yapılmayacağı ile ilgili kararın verileceği öğrenilirken, Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminin göreve devam edip etmeyeceklerine yönelik kararın da alınması bekleniyor.

TOPLANTI BİTTİ

Galatasaray'ın TFF'ye gönderdiği ihtarname toplantıya damgasını vurdu.

TFF'nin toplantıda aldığı kararlar birazdan yazılı olarak açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor