Ve sonunda transfer oldu!

Brezilya futbolunun son dönemlerde yetiştirği en önemli yetenek olarak gösterilen Neymar, kendisine ait Instagram adresinden Barcelona ile anlaştığını açıklarken aylardır merak edilen transfer de tamamlanmış oldu. Yıldız futbolcunun kulübü Santos, iki İsp

Ve sonunda transfer oldu!

Brezilya futbolunun son dönemlerde yetiştirği en önemli yetenek olarak gösterilen Neymar, kendisine ait Instagram adresinden Barcelona ile anlaştığını açıklarken aylardır merak edilen transfer de tamamlanmış oldu. Yıldız futbolcunun kulübü Santos, iki İspanyol devi Real Madrid ve Barcelona ile anlaştığını duyurmuş kararı Neymar'a bırakmıştı. Katalan ekibi de resmi sitelerinden bu transferi doğruladı.

Çok uzun zamandır hangi takıma gideceği merak edilen Neymar kararını verdi. Barcelona'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada yıldız futbolcunun pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

YILLIK 7 MİLYON EURO KAZANACAK

Yapılan açıklamada, "Barcelona ve Santos Neymar da Silva Santos Junior'un transferinde anlaşmaya varmıştır. Brezilyalı forvet önümüzdeki 5 sezon Barcelona'da olacak" ifadelerine yer verildi.20 yaşındaki futbolcu senelik 7 milyon Euro net para kazanacak. Katalanlar anlaşma uyarınca Santos ile 2 hazırlık maçı yapacak.

Instagram adresinden açıklama yapan Neymar, "Bu iş pazartesine kadar uzamayacak. Ailem ve arkadaşlarım zaten kararımı biliyorlar. Pazartesi günü Barcelona ile resmi sözleşme imzalayacağım" ifadeleri ile tarcihini kendi ağzından açıkladı.

SON BİR MAÇ DAHA OYNAMAK İSTİYOR

Sözlerine taraftarlarına veda şeklinde devam eden Sambacı şu ifadeleri kullandı: "Santos taraftarına inanılmaz 9 yıl için teşekkür ediyorum. Kulüp ve taraftar hakkındaki düşüncelerim hiçbir zaman değişmeyecek. Bu sevgi sonsuz! Saha içinde ve dışında tecrübe ettiğim şeyleri bana ancak Santos gibi bir kulüp verebilirdi. Yarınki maçta oynama konusunda ısrarlıyım. Sahada bir kez daha olup taraftarlarımı bir kez daha adımı söylerken duymak istiyorum. Şampiyonluklar, goller, kutlamalar, şarkılar ve taraftarların benim için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağım. Bu benim için çok özel bir an. Üzgünüm çünkü veda ediyorum; mutluyum çünkü yeni bir maceraya atılıyorum."

Neymar'ın takımı Santos bu akşam TSİ ile saat 22.00'de Brezilya Ligi'nin ilk hafta maçında kendi sahasında Flamengo'yu ağırlayacak.

Neymar'ın Twitter üzerinden gönderdiği mesaja Barcelona'da hoşgeldin mesajıyla karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler