Ve Rizespor'un golcüsü sahalara dönüyor!

Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke, geçen sezon Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında oynarken rakibinin ayağını kırdığı için 12 maç ceza almıştı. Kweuke, 8 maçlık cezasını Çek Cumhuriyeti’nde çekmişti. Kweuke’nin kalan 4 maçlık cezas

Ve Rizespor'un golcüsü sahalara dönüyor!

Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke, geçen sezon Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında oynarken rakibinin ayağını kırdığı için 12 maç ceza almıştı. Kweuke, 8 maçlık cezasını Çek Cumhuriyeti’nde çekmişti. Kweuke’nin kalan 4 maçlık cezası, ligde oynanan 4 karşımaşmanın sonunda tamamlanmış oldu.

Bursaspor maçında Çalımbay’ın görev vermesi halinde forma şansı bulacak olan Kweuke, bu konuda şunları söyledi:

"Futbolu çok seviyorum. Uzun bir aradan sonra sahalara dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ceza süresinde takım arkadaşlarım sahada mücadele ederken ben tribünde onları izliyordum ve oynamadığım içinde çok üzülüyordum. Artık bunların hepsi geride kaldı. Şimdi sıra sahaya çıkıp kendimi gösterip takım arkadaşlarıma katkı sağlamalıyım. Bunun içinde çok heyecanlıyım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler