Ve Platini yine ceza var dedi

UEFA Başkanı Michel Platini, Bükreş'te konuştu. Galatasaray yöneticisi Emir Sarıgül ile bir araya gelen Platini, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karar bizi bağlamıyor. Ceza verecekler ya da vermeyecekler diye benim ağzımdan yapılan haberlerin ger

Ve Platini yine ceza var dedi

UEFA Başkanı Michel Platini, Bükreş'te konuştu.

 

Galatasaray yöneticisi Emir Sarıgül ile bir araya gelen Platini, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karar bizi bağlamıyor. Ceza verecekler ya da vermeyecekler diye benim ağzımdan yapılan haberlerin gerçekle alakası yok. Bu ay sonunda kararımızı vereceğiz. Gerekçeli kararı bekliyoruz. Kimseyi mağdur etmeyiz ama şike yapan varsa da cezasını çekecek" dedi.

 

UEFA Avrupa Kupası finali için gittiği Bükreş’te UEFA Başkanı Michel Platini ile bir görüşme yapan Galatasaray yöneticisi Emir Sarıgül görüşmenin detaylarını anlattı.

 

450.20120514085714.jpg

 

Şişli Belediyesi’nin açacağı Coşkun Özarı Futbolcu Fabrikası’nın açılışı için davetiye vermek üzere Bükreş'te Platini ile bir araya gelen Sarıgül, “Davetiyeyi verirken laf Türkiye’nin durumuna geldi.


Federasyon’un vereceği kararın kendilerini bağlamadığını söyledi. 1. ve 2. Etik Kurulu raporlarına ve Futbol Federasyonu’nun resmi tavsiye mektubuna bakarak karar vereceklerini belirtti.


‘Ceza verilecek ya da verilmeyecek diye benim ağzımdan yapılan haberlerin gerçekle alakası yok’ dedi ve bir de Mayıs ayının sonuna kadar kararlarını vereceklerini sözlerine ekledi” ifadesiyle konuya açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor