Ve Onur noktayı koydu!

Trabzonspor’da son günlerde özellikle kaleci Tolga’nın ayrılıp ayrılmayacağı konusunda tartışmalar sürerken, bu süreçte suskun kalan gerçek Onur açıklamalarda bulundu. Onur, Trabzonspor’dan ayrılmayacağını açıklayarak, “Ne olursa olsun gelecek sezonda bu

Ve Onur noktayı koydu!

Trabzonspor’da son günlerde özellikle kaleci Tolga’nın ayrılıp ayrılmayacağı konusunda tartışmalar sürerken, bu süreçte suskun kalan gerçek Onur açıklamalarda bulundu. Onur, Trabzonspor’dan ayrılmayacağını açıklayarak, “Ne olursa olsun gelecek sezonda bu kaleyi korumaya devam edeceğim. Bu konuda özellikle taraftarlardan isteğim. Benim üzerimden yapılan spekülasyonlara inanmasınlar” dedi.

ASLA GİTMEM
Onur, Tolga ile her zaman abi kardeş gibi olduklarını ifade ederek, “Tolga abi de çok iyi bir kaleci. Buda Trabzon’un ne kadar sağlam kalesi olduğunu gösteriyor. Tolga abi gidermi?gitmezmi? bilmiyorum. Kararını kendisi verecektir. Ancak ben, gelecek sezonda buradayım. Özellikle beni Galatasaray’a göndermek isteyenlere cevabım ‘Asla’ olacaktır. İsteğim, bir gün Trabzonspor’dan ayrılırsam güçlü bir Avrupa ekibine gitmek” dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor