Ve M.City'nin hocası belli oldu

Teknik direktör Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra, takımın başına Manuel Pellegrini'yi getireceğine kesin gözüyle bakılan Manchester City Kulübü, transferi resmiyete döktü.Manchester ekibinden yapılan açıklamada, Pellegrini ile 3 yıllık sözle

Ve M.City'nin hocası belli oldu


Teknik direktör Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra, takımın başına Manuel Pellegrini'yi getireceğine kesin gözüyle bakılan Manchester City Kulübü, transferi resmiyete döktü.

Manchester ekibinden yapılan açıklamada, Pellegrini ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı ve Şilili teknik adamın 24 Haziran'da görevine başlayacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili düşüncelerini açıklayan Malaga'nın eski teknik direktörü, "Böylesine heyecan veren büyük bir fırsatı kabul ettiğim için çok memnunum. Kulüp hem saha hem de saha dışında net bir vizyona sahip ve belirgin bir katkı yapmak için kendimi adadım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor