Ve Karmil tercihini yaptı!

1461 Trabzon’da gösterdiği iyi performans ile geçtiğimiz sezonun devre arasında Şenol Güneş tarafından Trabzonspor’a alınan Abdullah Karmil’in Trabzonspor serüveni uzun sürmedi.Yeni takımı belli olduMustafa Reşit Akçay tarafından A takımda düşünülmeyen Ka

Ve Karmil tercihini yaptı!

1461 Trabzon’da gösterdiği iyi performans ile geçtiğimiz sezonun devre arasında Şenol Güneş tarafından Trabzonspor’a alınan Abdullah Karmil’in Trabzonspor serüveni uzun sürmedi.

Yeni takımı belli oldu

Mustafa Reşit Akçay tarafından A takımda düşünülmeyen Karmil, yeniden  1461 Trabzon’a kiralanmak istenmişti. 1461 Trabzon’a dönmek istemeyen Karmil’e Süper Lig ve PTT 1 Lig’den teklifler geldi. Abdullah Karmil bu tekliflerden Ankaraspor’u tercih etti.

Trabzonspor’un eski futbolcularından olan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü transfer sonrasında, “Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman’a yardımları ve gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Abdullah Karmil’i Ankaraspor’da göstereceği başarılı performans sonucunda Trabzonspor’a ve Türk futboluna kazandıracağız” dedi. Abdullah Karmil, bugün Ankaraspor ile kiralık olarak sözleşme imzalayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler