Ve Karaman veda etti

Trabzonspor'un yardımcı Antrenörlüğü görevinden ayrılan Ünal Karaman, saat 16:30 sıralarında Trabzospor tesislerine gelerek tüm eşyalarını topladı ve Trabzon'dan ayrıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bugün yaptığı yazılı açıklamayla Ünal Ka

Ve Karaman veda etti

Trabzonspor'un yardımcı Antrenörlüğü görevinden ayrılan Ünal Karaman, saat 16:30 sıralarında Trabzospor tesislerine gelerek tüm eşyalarını topladı ve Trabzon'dan ayrıldı.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bugün yaptığı yazılı açıklamayla Ünal Karaman ile yolların ayrıldığı öğrenilirken, Karaman bugün bordo-mavili kulübün Havalimanı yanındaki Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gelerek eşyalarını topladı ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.

 

544.jpg

 

3 yıldan buyana Trabzonspor'da görev alan Ünal Karaman, bu sabah uçakla İzmir'den Trabzon'a gelerek tesislerden hızlı bir şekilde ayrıldı ve yeniden İzmir'e gitti.

 

Vedalaşma esnasında Karaman ve kulüp çalışanları arasında duygusal anların yaşandığı öğrenildi.

 

Haber: İsmail Uğur UĞURLU / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor