Ve Hiddink açıkladı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, bundan sonra görevde kalmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.Hırvatistan ile 0-0 berabere kaldığımız karşılaşma sonrasında teknik direktör Guus Hiddink açıklamalarda bulundu.Yayıncı kuruluşun soruları

Ve Hiddink açıkladı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, bundan sonra görevde kalmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.

Hırvatistan ile 0-0 berabere kaldığımız karşılaşma sonrasında teknik direktör Guus Hiddink açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Hiddink, "Başka oyuncularımız da var bizim. Hiçbir zaman pişmanlık duymuyorum. Ömer Toprak, Mehmet Ekici, Gökhan Töre, Sinan Bolat, bu isimleri kullandık. Sinan Bolat mükemmel bir maç çıkardı. Hem taktiksel olarak, hem de mental anlamda iyi bir maç çıkardılar" ifadelerini kullandı.

Basın mensubunun "Galiba bu takımın başındaki son maçınızdı" ifadesi üzerine Guus Hiddink, "Bunun olması yüksek bir ihtimal" dedi.

Hiddink, "Almanya'nın üstesinden gelemedik. Play-off yoluyla finallere gitmeye çalıştık ama bu olmadı. Yine de kadromuza gelecek vaad eden oyuncuları kattığımız için memnunum. Defansın göbeğinde oynayan oyuncularımızdan memnun kaldım.

Töre ve Kazım'ın gayretleri, Umut'un çabası, Caner'in de ilk yarıdaki performanslarından memnunm. Bu kadro Türk Milli Takımını ileriki yıllarda götürebilecek bir kadro" sözleri ile konuşmasını sona erdirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor