Ve görüşme sona erdi!

Trabzonspor'da Olcan Adin transferiyle ilgili son dakika!Trabzonspor'un Olcan konusundaki görüşmesi sona erdi ve taraflar azönce masadan kalktı. Şuanda transferde olumlu veya olumsuz bir sonuç alınamadığı tarafların karşılıklı tekliflerini birbirlerine su

Ve görüşme sona erdi!

Trabzonspor'da Olcan Adin transferiyle ilgili son dakika!

Trabzonspor'un Olcan konusundaki görüşmesi sona erdi ve taraflar azönce masadan kalktı. Şuanda transferde olumlu veya olumsuz bir sonuç alınamadığı tarafların karşılıklı tekliflerini birbirlerine sundukları öğrenildi.

Trabzonspor, Gaziantepspor'a Para + Sapara Barış'ı önerirken, Antep'in ise Para + Sapara-Alanzinho'yu istediği öğrenildi.

Gaziantepspor yetkilileri eğer bundan önceki sürede Trabzonspor'un teklifine evet demezse Perşembe günü Antalya kampına gelecek olan Başkan Sadri Şener'in gelişiyle bir dizi görüşmeler yapılıp transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Gaziantepspor yönetimi, Olcan'ın mutlu olmasını istediklerini ve Trabzonspor'a verebileceklerini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor