Ve Ergun Babahan özür diledi

 Fenerbahçe-Galatasaray şampiyonluk maçı sonrasında Twitter'da yazdıklarıyla bir tartışmaya imza atan Ergun Babahan, attığı tweet'ten dolayı özür diledi. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Babahan, şampiyonluk kupasını Galatasaray'ın alması üzerine "Bu

Ve Ergun Babahan özür diledi

 

Fenerbahçe-Galatasaray şampiyonluk maçı sonrasında Twitter'da yazdıklarıyla bir tartışmaya imza atan Ergun Babahan, attığı tweet'ten dolayı özür diledi.

 

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Babahan, şampiyonluk kupasını Galatasaray'ın alması üzerine "Bu kupa Amerika'ya girsin" şeklinde bir tweet atmıştı.

 

Yazdıklarının Twitterda büyük tepki topladığını gören Babahan, "Bu kupa Amerika'ya gitsin" demek istediğini ifade etti. Bazı fanatik Fenerbahçelilerin Gülen cemaati ile şike operasyonu arasında bağlantı kurulduğundan hareket eden çok sayıda kişi Babahan'a tavır koydu.

 

Ergun Babahan, bugün yaptığı bir açıklamayla dün yazdıklarından ötürü özür diledi.

 

İşte özür metni: "Cumartesi akşamı, hem stadyuma girerken hem de çıkışta polisin biber gazı saldırısına maruz kaldım. Yanımda 6 yaşındaki oğlum da vardı ve gerçekten büyük bir panik yaşadı.

 

Şampiyonluğun kaybının ardından yaşadığım bu olay ve tribün psikolojisi sonucu, kastımı aşan ve meramımı yanlış ifade etmeme neden olan birkaç tweet attım.

 

Cemaatin hizmetlerini bilen ve takdir eden biriyim. Şahsen tanıdığım Hocaefendi'ye böyle bir kötü ifade kullanmayacağımı Hizmet içindeki dostlarım da bilir. Yine de birçoğunu kırdığımın ve incittiğimin farkındayım.

 

Bugüne kadar sadece dostluklarını gördüğüm Hizmet'in mensuplarından ve Hocaefendi'den kastımı aşan bu sözler nedeniyle özür dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler