Ve Emerson Trabzon'a geldi

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor’un transferini düşündüğü Benfica'nın Brezilyalı solbeki Emerson az önce Trabzon Havalimanı'na geldi.Emerson'u Trabzon havalimanında yönetici Ömer Kemerkaya,profesyonel işler müdürü Caener Cuvalcıoğlu karşıladı. Trabzonspor’da be

Ve Emerson Trabzon'a geldi

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor’un transferini düşündüğü Benfica'nın Brezilyalı solbeki Emerson az önce Trabzon Havalimanı'na geldi.

Emerson'u Trabzon havalimanında yönetici Ömer Kemerkaya,profesyonel işler müdürü Caener Cuvalcıoğlu karşıladı.

 

Trabzonspor’da beklenen sol bek transferi de gerçekleşmek üzere. Bordo-mavililer kulübü Benfica ile yolların ayıran Emersonile anlaşmaya varırken iş imzaya kaldı. Tecrübeli savunma oyuncusu solbek ve stoper mevkiinde görev yapıyor.

 

Fotoğraflar için Tıklayınız...

 

Emerson bugün Trabzon’da sağlık kontrolünden gececek.

 

EMERSON KİMDİR?

Trabzonspor'un görüşmelerini borsaya bildirdiği Brezilyalı Emerson, Portekiz'in Benfica takımında forma giyiyor. Sol bek pozisyonunda görev alan 26 yaşındaki futbolcu kariyerinde Paranaense, Corinthians ve Lille takımlarında forma giydi.

Geçtiğimiz sezon Benfica formasını Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 39 resmi maçta terleten futbolcunun bir yıl daha Benfica ile kontratı bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor