Ve Canalioğlu konuştu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, sporda şiddet yasasına ilişkin Haber61.Net'e konuştu.Canalioğlu, şunları söyledi: "Sporda Şiddetin ve düzenlemesi ile ilgili yasa tasarı TBMM gündeminde. Ancak yapılması düşünülen deği

Ve Canalioğlu konuştu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, sporda şiddet yasasına ilişkin Haber61.Net'e konuştu.

Canalioğlu, şunları söyledi: "Sporda Şiddetin ve düzenlemesi ile ilgili yasa tasarı TBMM gündeminde. Ancak yapılması düşünülen değişikliklerle ilgili bölümleri henüz görmedik. Yasa son şekli ile önümüze geldiğinde ne olduğuna bakacağız.

Yeni yasa teklifinde neler değişiyor, yeni uygulama ne olacak bunlara henüz bakmadık. Yasa yeni haliyle bize geldiğinde bakarız. Kararımızı da ona göre veririz.

Bakın ben daha öncede söyledim bir kez daha söylüyorum. Ortada bir suç varsa, bu suçu işleyenler gözaltı süresi uzamadan hemen cezalandırılmalı.

Bu tip çirkin işlere işe bulaşanlar mutlaka cezalandırılmalı. Ancak mahkumiyet gibi gözaltı süresi olmamalı.

Yani sizinde bildiğiniz gibi Türkiye’de maalesef gözaltı süreleri çok uzuyor. 
Bu tip olaylarda Soruşturmalar bir an önce tamamlanıp sanıklar hakim karşısına çıkarılıp cezaları verilmeli.

Bu söylediğim sadece Şike ile ilgili olaylar için değil. Ergenekon’da da Balyoz operasyonu için geçerli. Gözaltına alınanların soruşturmaları tamamlanıp varsa hemen cezaları verilmeli Ortada bir suç varsa hemen cezası verilmeli" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor