Ve Bamba'nın hasreti sona erdi!

Trabzonspor'da transfer döneminde takımdan gönderilecek yabancı futbolcular arasında ilk sıralarda olan Sol Bamba yeniden formasına kavuştu.En son geçen sezon Fenerbahçe maçında forma giyen Fildişi Sahlilli milli stoper bu maçta yaptığı hataların ardından

Ve Bamba'nın hasreti sona erdi!

Trabzonspor'da transfer döneminde takımdan gönderilecek yabancı futbolcular arasında ilk sıralarda olan Sol Bamba yeniden formasına kavuştu.

En son geçen sezon Fenerbahçe maçında forma giyen Fildişi Sahlilli milli stoper bu maçta yaptığı hataların ardından gözden düşmüş ve daha sonra kadro dışı bırakılmıştı. Bu süre içerisinde kendisinden takım bulması istenen Bamba transfer döneminde takımdan ayrılmayınca teknik direktör Mustafa Akçay tarafından affedilerek yeniden kadroya dahil edildi. 

Uzun süre formasına hasret kalan Bamba bu fırsatı değerlendirerek yeniden formasına kavuşmayı başardı. Tecrübeli futbolcu Uefa Avrupa  Ligi'nde Apollon Limasol karşısında ilk 11'de sahaya çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor