Vatandaş şikayet etti ...Şener savcılıkta!

Bir Trabzon'lu  vatandaş Haluk Ulusoy Tesisleri’nde imar usulsüzlüğü olduğu gerekçesiyle Trabzonspor’u Belediye'ye şikayet etti.Trabzonspor, Haluk Ulusoy tesislerinde yapılan bir ek bina için Belediyeye şikayet edilirken Trabzon Belediyesi apar topar konu

Vatandaş şikayet etti ...Şener savcılıkta!

Bir Trabzon'lu  vatandaş Haluk Ulusoy Tesisleri’nde imar usulsüzlüğü olduğu gerekçesiyle Trabzonspor’u Belediye'ye şikayet etti.


Trabzonspor, Haluk Ulusoy tesislerinde yapılan bir ek bina için Belediyeye şikayet edilirken Trabzon Belediyesi apar topar konuyu gündemine aldı. Bunun üzerine konu savcılığa yansıdı.Belediye Encümeni de binanın yıkılması kararını verdi.

Dün Nevzat Şakar ile birlikte bazı yöneticiler konuyla ilgili olarak ifade verirken bugün de Başkan Sadri Şener İstanbul’da ifade verecek.

Trabzon Belediyesi tarafından zor durumda bırakılan Başkan Şener ve yönetim savcılıktan gelen çağrı nedeniyle adeta şoka uğradı.

Başkan Sadri Şener, Şike Fenerbahçe ve ve TFF 'ninn oyunlarıyla bu kadar uğraşırken bir yandan da şikayet eden Trabzonlu vatandaş ve işlem yapan Trabzon Belediyesi’ ile uğraşmak zorunda bırakılıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor