Var mı Tabzonspor'a yan bakan

Trabzonspor Arnavut takımı Kukesi'yi Henrique ve Malouda'nın golleriyle yıktı.  Trabzon, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hedefine ulaştı. Ön eleme turlarında Derry City ve Dinamo Minsk'i eledikten sonra Arnavut temsilcisi FK Kukesi'yle eşleşen Fırtına, ilk maçta

Var mı Tabzonspor'a yan bakan
Trabzonspor Arnavut takımı Kukesi'yi Henrique ve Malouda'nın golleriyle yıktı. 
 
Trabzon, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hedefine ulaştı. Ön eleme turlarında Derry City ve Dinamo Minsk'i eledikten sonra Arnavut temsilcisi FK Kukesi'yle eşleşen Fırtına, ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği rakibini rövanşta da devirdi: 3-1. Mücadeleye hızlı başlayan Trabzonspor, ilk dakikalarda yakaladığı birkaç net fırsattan yararlanamadı. 11'de genç Yusuf'un hatasında Progni'nin ayak koyduğu topu alan Popovic, Kukesi'yi 1-0 öne geçirdi. Ancak temsilcimizin cevabı gecikmedi. 14'te Paulo Henrique skoru eşitleyen golü attı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. 
 
YILDIZLAR DEVREYE GİRİNCE... 
İkinci yarıda Trabzon'un yıldız isimleri Adrian ve Malouda devreye girdi. İlk golde de pay sahibi olan Adrian, ikinci golde Henrique'ye, Henrique de Malouda'ya çok şık paslar verdi. 54'te Florent Malouda, yarım voleyle Fırtına'yı 2-1 öne geçirdi. 64'te bir kez daha sahneye çıkan Henrique skoru ilan etti: 3-1. Trabzonspor, tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor