Vanlı Oğuz uğur getirsin!

Van Erciş’de meydana gelen depremde gazetecilerin bir isteğin var mı sorusuna Trabzonspor forması istiyorum şeklinde cevap vererek Trabzonspor taraftarlarının da gönlünde taht kuran 5 yaşındaki Oğuz Can Trabzonspor’un davetlisi olarak Trabzon’a geldi.Bord

Vanlı Oğuz uğur getirsin!

Van Erciş’de meydana gelen depremde gazetecilerin bir isteğin var mı sorusuna Trabzonspor forması istiyorum şeklinde cevap vererek Trabzonspor taraftarlarının da gönlünde taht kuran 5 yaşındaki Oğuz Can Trabzonspor’un davetlisi olarak Trabzon’a geldi.

Bordo mavililerin bu akşam Avni Aker’de İnter ile oynanacak olan UEFA Şampiyonlar ligi maçına davet ettiği Oğuz ailesi karşılaşmayı ailesi ile birlikte tribünden izleyecek.

Trabzonspor kulübünün davetlisi olarak  ailesi ile birlikte Trabzon’a gelen depremzede 5 yaşındaki Van Erciş'li depremzede Oğuz Can bu gün Trabzon’da ki tarihi ve turistik yerler gezdi.

Trabzon’un tarihi mekanlarından  Atatürk Köşkünü de ailesi ile birlikte  ziyaret eden minik depremzede Oğuz mutluluktan uçuyordu.

DEPREMDE ÇOK KORKTUM

470000.jpg

Oğuz depremde neler yaşadığını şöyle anlattı” Annem yemek yaparken bende onun yanındaydım. Bir anda evimizin duvarların çatlamaya başladı. Ben korkudan ablam Cansu’nun  yanına giderek ona sarıldım. Annem de 6 aylık küçük kardeşim Yunus Emre’yi kucağına alarak bizle birlikte dışarı kaçtık.

KOMŞUMUZ TRABZONLUYDU

Van Ercişle depremzede Oğuz Trabzonspor sevgisinin nerden kaynaklandığını da şu sözlerle anlattı. Bizim komşumuz olan polis abi Trabzonluydu. Bende maçları onların evinde izliyordum. O Trabzonspor’u seviyordu.Gol yediğinde üzülüyor attığında seviniyordu. Bende onun sayesinde Trabzonspor’u tutmaya başladım.

BİZE HER YER TRABZON

Küçük depremzede  Oğuz Bu akşam İnter’ide yeneceklerini sözlerine ekleyerek” Bize Her yer Trabzon,.Bu akşam İnteri’de yeneceğiz.Ben Trabzonspor’a şans getireceğim.Sürekli onlar için dua ediyorum.Golü Burak abi atacak.Onla maçta da fotoğraf çektireceğim.Tolga abide gol yemez” dedi.

 

470.20111122134929.jpg

ABLAM VE ABİM’DE TRABZONSPORLU OLDU

Oğuz ablası Cansu’nun Galatasaray abisi Yasin’in de Fenerbahçeli olduğunu belirterek”  Ben Trabzonsporluydum. Gazeteciler bana bir isteğin var mı? diye sordu.Bende gazeteci ağabeylerden Trabzonspor forması istedim.. Trabzonspor formasını çok istiyordum.

Bu olaydan sonra Trabzonspor kulübü bana forma ve çeşitli hediyeler gönderdi. Abim ve Ablam bu olaydan sonra Trabzonsporlu oldular. Trabzonspor un gönderdiği formayı bana AKUTCU’lar verdi. Çok mutlu oldum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler