Van Eriş'te 'Her yer Trabzon'

Trabzonspor Kulübü tarafından gönderilen ''Bordo Mavili'' formalar Van'ın Erciş ilçesinde depremzedelere dağıtıldı.Trabzonspor Kulübü tarafından gönderilen formaların Van'ın Erciş ilçesine ulaşmasının ardından Türk Kızılayı görevlileri, kargoyla gelen for

Van Eriş'te 'Her yer Trabzon'

Trabzonspor Kulübü tarafından gönderilen ''Bordo Mavili'' formalar Van'ın Erciş ilçesinde depremzedelere dağıtıldı.

Trabzonspor Kulübü tarafından gönderilen formaların Van'ın Erciş ilçesine ulaşmasının ardından Türk Kızılayı görevlileri, kargoyla gelen formaların tasnifini yaptı.

''Bordo Mavili'' formalar daha sonra Türk Kızılayı gönüllüleri tarafından Erciş ilçe merkezindeki 100.yıl çadırkentinde yaşayan depremzedeler ve çocuklarına dağıtıldı.

Türk Kızılayı gönüllülerinin ziyaret ettiği çadırkentte yaşayan depremzede çocuklar, sevinçlerini görevlilere sarılarak gösterdi. Bazı depremzede çocukların ise gönüllülerinin, çadırları dolaştığı sırada ''Bize her yer Trabzon'' diye seslendiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor