| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 25 Ağustos 2008 20:09

Valilerden TS'ye ziyaret

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Yalova Valisi Yusuf Erbay ve Prof. Dr. Ruşen Keleş bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'n

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Yalova Valisi Yusuf Erbay ve Prof. Dr. Ruşen Keleş bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen heyeti Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu bir süre kulübün son durumu hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Valiler Okutan, Öztürk, Uzun, Erbay ve Prof. Dr. Keleş'e Trabzonspor forması hediye etti. Trabzonlu valiler Sebahattin Öztürk ve Şemsettin Uzun'un kulübe üyelik işlemleri yapılarak kulübün rozeti hediye edildi.

Heyet daha sonra Trabzonspor logosu altında toplu fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!