Usta;"Trabzonspor çok şey kaybeder"

 Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün 6 ay sonra yeniden kongreye gitmesinin kulüp için kayba neden olacağını söyledi.  Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Olağanüstü kongre öncesi

Usta;"Trabzonspor çok şey kaybeder"

 

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün 6 ay sonra yeniden kongreye gitmesinin kulüp için kayba neden olacağını söyledi. 
 
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Olağanüstü kongre öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Usta, yönetimi kurulunda yer alacak olan isimlerle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nu ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirdi.
 
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor olağanüstü kongresi öncesinde gündeme meşgul eden 6 ay sonraki olağan kongrenin yapılıp-yapılmaması tartışmaları hakkında konuştu. Usta, 6 ay sonra yeniden yapılacak bir seçimin Trabzonspor'a fayda yerine zarar getireceğini belirterek, "Trabzonspor için bu durum kaçınılmaz bir hüsran sağlar. Bazılarına 6 ay iyi gelebilir. Bizim için 6 ay, Trabzonspor için kayıp olur. Gelen gelsin, ne yaptığını görelim. Ondan sonra olağan seçimde bakarız demek doğru değildir.
 
 
Trabzonspor’un 6 aylık bir seçime bu sıkıntılı süreçte dayanma imkanı yoktur. Nakit akışında bile 3 ayda 70 milyon liraya ihtiyaç var. Yeni transfer edilecekler hariç. Hem ekonomik olarak, hem sportif olarak Trabzonspor zaten çok kaybetti. 5 yılda 15 yıllık iş yapması lazım. 6 ayda 2 yıllık iş yapması lazım. 6 ayda kim hangi icraatı görecek. Yalnız 6 ay sonra seçim Trabzonspor’un önüne konursa yanlış olur. Gelen seçimi mi, yoksa kulübümü düşünecek. 6 ay sonra seçim olacak bir yerde tüm enerji neredeyse oraya gider" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler