Usta Trabzon'da ziyaretlere katılacak

Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta yarın saat 9.00’da Trabzon’a geliyor.Trabzonspor’un 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak olan  Olağanüstü Kongresi için çalışmalarına hız veren Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta yarın Trabzon’a geliyor

Usta Trabzon'da ziyaretlere katılacak

Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta yarın saat 9.00’da Trabzon’a geliyor.

Trabzonspor’un 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak olan  Olağanüstü Kongresi için çalışmalarına hız veren Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta yarın Trabzon’a geliyor.

Sabah saat 10.00’da Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında Yönetim Kurulu Üyeleri Celil Hekimoğlu, Ahmet Çubukçu, Hüseyin Balaban, Ali Bayram ve Mehmet Öz ile birlikte ziyaret edecek.

Ardından saat 11.00’de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu daha sonra da Avrasya Üniversitesi mütevelli heyetini ziyaret edecek olan başkan adayı Muharrem Usta öğleden sonra da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Saat 16.00’da Trabzonspor Basketbol takımının Konya Selçuk Üniversitesiyle yapacağı basketbol maçını ve yine Trabzonspor’un kupada karşılaşacağı Sivasspor (saat 19.00’da)maçını izleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor