Usta listesini açıkladı

Trabzonspor'da kongre sürecinde son düzlüğe girilirken başkan adaylarının listesindeki isimlerde netlik kazandı Adaylardan Muharrem Usta da bugün saat 19.00'da İstanbul da düzenlediği toplantıyla listesindeki isimleri kamoyuna duyurduMuharrem Usta Celil H

Usta listesini açıkladı

Trabzonspor'da kongre sürecinde son düzlüğe girilirken başkan adaylarının listesindeki isimlerde netlik kazandı Adaylardan Muharrem Usta da bugün saat 19.00'da İstanbul da düzenlediği toplantıyla listesindeki isimleri kamoyuna duyurdu

Muharrem Usta Celil Hekimoğlu Ahmet Çubukuçu Ali Bayram Ethem Nuhoğlu Hüseyin Balaban Cemal Bülbül Macit Haldız isimlerin listede yer alması bekleniyor.

Başkan adayı Muharrem usta Ertuğrul Sağlam'la anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı Usta bunlar maksatlı ve kasıtlı olarak çıkartılıyor biz kafkas ve ekibinin arkasındayız dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler