Usain Bolt: "İyi iş çıkardım"

 Olimpiyat şampiyonu rekortmen atlet Usain Bolt, Londra 2012'nin kendisi için çok önemli olduğunu ve iyi iş çıkardığını söyledi.Son iki olimpiyat oyunlarının 100 ve 200 metre şampiyonu Usain Bolt, Diamond Lig'in de bitmesiyle ülkesi Jamaika'ya döndü. Bolt

Usain Bolt: "İyi iş çıkardım"

 

Olimpiyat şampiyonu rekortmen atlet Usain Bolt, Londra 2012'nin kendisi için çok önemli olduğunu ve iyi iş çıkardığını söyledi.

Son iki olimpiyat oyunlarının 100 ve 200 metre şampiyonu Usain Bolt, Diamond Lig'in de bitmesiyle ülkesi Jamaika'ya döndü. 

Bolt, "Benim için bu olimpiyat çok önemliydi. Kendimi olimpiyat şampiyonu olmuş birçok sporcudan farklı konumlandırabilmek benim hayalimdi. Bu yüzen de bu oyunlar çok mühimdi. Oraya gittim ve harika şeyler yapmamı bekleyen herkesi gururlandırdım. Sergilediğim performanstan memnunun. İyi iş çıkardığımı düşürüyorum ama çok istiktarlı bir sezon olmadı. Tanrıya şükürler olsun ki sezonu istediğim gibi bitirdim." ifadelerini kullandı.

400 metrede koşacak mısın soruları üzerine Usain Bolt, "400 metrede yarışmak istemiyorum. Antrenörümü bu konudan vazgeçirmeye çalışıyorum. Ama 'koşacaksın' diyorsa koşarım. O benim antrenörüm" dedi.

Londra'da 100, 200 ve 4x100'de alınan altın madalyanın gururunu yaşadığını belirten Bolt, "Tüm bu sürecin iyi yanı en iyi sporcular arasında gösterilmiş olmaya başlamam. Bir efsane haline geleli çok kısa bir süre oldu. Ancak size bu hissi daha sonra anlatabilirim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler