Ünyespor'da 'Serin' dönemi

 Ünyespor’da Murat Sözkesen’in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Serin getirildi.  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezon başından bu yana istenilen başarıyı yakalayamayan Ünyespor da, hareketli günler yaşa

Ünyespor'da 'Serin' dönemi

 

Ünyespor’da Murat Sözkesen’in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Serin getirildi. 
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezon başından bu yana istenilen başarıyı yakalayamayan Ünyespor da, hareketli günler yaşanıyor. Dün teknik direktörlük görevinden istifa eden Murat Sözkesen’in yerine, sezon başında Bozüyükspor ile çalışan ancak maddi sorunlar nedeni ile devre arasında takımdan ayrılan Mustafa Serin getirildi. Yardımcı Antrenör ise Bülent Özcan oldu.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, ilk olarak Murat Sözkesen’in istifasını değerlendirdi. Kapılarının her zaman Murat Sözkesen’e açık olduğunu belirten Şahin, “Sezon başında Murat hocayla bir ekip oluşturarak yola çıktık ama bir takım olumsuz neticeler hocamızla yolumuzun ayrılmasına sebep oldu. Hocamızla biz daha güzel günler için görüşüyorduk ama futbolda bu var. İyi oynadığınız zaman maç kaybediyorsunuz, yani bunlar olabiliyor. O yüzden hocamızın bu zamana kadar verdiği emekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Zor zamanımızda bizimle beraber oldu. Ünyespor’un kapısı her zaman Murat hocaya açıktır. Biz olmasak da Murat hoca olur” dedi.
 
Yeni teknik direktör ve Ünyespor’un ligde ki durumu ile ilgilide açıklamalarda bulunan Şahin, “Yeni hocamız bildiğiniz gibi Bozüyükspor ile başlamıştı sezon başında. Devre arasından beri boştaydı. Kendisi deneyimli bir hoca. Bu zamana kadar ligde küme düşme potasında olan 12 tane takımla çalışmış ve hepsini de bu noktada ligde kalmasını sağlamıştır. Çalıştığı liglerde hiç takım düşürmediğini söylüyor hocamız. Biz de kendisiyle görüştük, şartlar olgunlaştı ve her konuda anlaştık. Şu andan itibaren de takımın başında çalışmalara başladı. Ben ligde kalmayı başaracağımızı düşünüyorum, zaten hocamız inanmasaydı gelmezdi” diye konuştu. 
 
Öte yandan Ünyesporlu taraftarlar da yeni teknik direktör Mustafa Serin’i çiçeklerle karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor