Ünver; Trabzonspor'a uyarı yapılmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Fenerbahçe- Trabzonspor maçının ardından yaşanan rezaletin yankıları bitmiyor.Trabzonspor yönetimi ve başkanına yapılan linç girişiminin ardından ortaya atılan iddiaları ilk olarak Haber61'e konuşarak yalanlaya

Ünver; Trabzonspor'a uyarı yapılmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Fenerbahçe- Trabzonspor maçının ardından yaşanan rezaletin yankıları bitmiyor.

Trabzonspor yönetimi ve başkanına yapılan linç girişiminin ardından ortaya atılan iddiaları ilk olarak Haber61'e konuşarak yalanlayan (İlgili haber için tıklayın) Serkan Ünver bir tv programında bu açıklamalarını yineledi.

 Maç öncesi il Güvenlik kurulu toplantısına Trabzonspor adına katılan idari Menejer Serkan Ünver İstanbul Emniyet müdürlüğünün  çıkışları konusunda sabahki toplantıda kendilerine herhangi bir uyarıda bulunmadığını açıkladı.

İşte o açıklamalar;

ve.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor