Ünlü hakem intihar etti!

Saat 15.30'daki maçın başlamasına bir saat kala oyunu yönetecek hakem Babak Rafati'nin otel odasında atardamarını keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. Haberin ulaşmasıyla birlikte Rhein Energie Stadyumu'nu dolduran 40 bin civarındaki taraftar ve her iki

Ünlü hakem intihar etti!

Saat 15.30'daki maçın başlamasına bir saat kala oyunu yönetecek hakem Babak Rafati'nin otel odasında atardamarını keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. Haberin ulaşmasıyla birlikte Rhein Energie Stadyumu'nu dolduran 40 bin civarındaki taraftar ve her iki kululübün oyuncu ve yöneticileri şok oldular.

Daha sonra kulüplere ve taraftarlara maçın ileri bir tarihte dynanacağı bildirildi. FC Köln'ün Spor Direktörü Volker Finke, "Bize saat 14.15 sıralarında hakemin bir kaza sonucu yaralandığı ve maçın oynanmayacağı haberi geldi. Maçın ertelenmesi kulüplerin değil üst kurumların kararıdır. Her iki kulüp olarak biz de maçın ertelenmesi kararının yanındayız" dedi.

Kaldığı otelde yapılan ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırılan İran kökenli 41 yaşındaki hakem Babak Rafati'nin durumunun kritik olduğu öğrenildi. Almanya'da 1997 yılından beri hakemlik yapan Babak Rafati, 2005 yılından bu yana Bundesliga'da 84 maç yönetti. Babak Rafati ayrıca kariyerinde iki milli maçta hakemlik yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor