Üner'den önemli açıklamalar

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Halil Üner, önemli açıklamalarda bulundu.Üner, Beko Basketbol Ligi'nde kümede kalacaklarını savundu. "Çok mücadele ediyoruz ve iyi basketbol oynuyoruz. Trabzon camiası da basketbola aşık durumda" d

Üner'den önemli açıklamalar

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Halil Üner, önemli açıklamalarda bulundu.Üner, Beko Basketbol Ligi'nde kümede kalacaklarını savundu.

 

"Çok mücadele ediyoruz ve iyi basketbol oynuyoruz. Trabzon camiası da basketbola aşık durumda" diyen Üner, "Bu camianın basketbol içerisinde olması basketbol adına çok önemli, Trabzonspor olarak muhakkak kümede kalacağız" ifadelerini kullandı.

 

Hakemlerle ilgili yorum yapmak istemediğini belirten tecrübeli antrenör, Bandırma Kırmızı karşılaşmasında iki teknik faul alarak oyundan atılması konusuna açıklık getirdi.

 

Üner, "Çalınan birinci teknik faul, teknik faulu gerektiren bir konu değildi. Rakip takım oyuncusu İbrahim Yıldırım'a şut sırasında dokunduğum söylendi. İbrahim'e de sorulabilir, tamamiyle yanlış... Yalnızca "ribaund" diye bağırıyordum. Saha içerisinde yarım adım girmiş olabilirim ama maçlar izlediğinde birçok takımın antrenörü sahanın iki adım içerisinde koçluk yapıyorlar. Dediğim gibi oyuncuya bir davranış yok. O teknik faul bence yanlıştı. İkinci teknik faulun sebebi de; Brown'a yapılan fauldu. Sportmenlik dışı faul bile olabilirdi ama çalınmadı. Ardından, rakibi serbest atış çizgisine getirmek için taktik fauller yaptık, onlar da çalınmadı. Bunlar beni isyan ettirdi. Oyun içerisinde kötü bir söz söylemeden, sahanın içerisine girerek itiraz ettim. Sahanın içerisine girmek durumundaydım, çünkü hakem rakip takımın benchinin önündeydi... Bütün bunlar çok önemli değil, ne olursa olsun ligin sonunda Trabzonspor, lige kalmış olacak. Taraftarıyla, yöneticisiyle, mücadelesiyle bunu hak ediyor" diyerek konuşmalarına son noktayı koydu.

 

28. haftası geride kalan Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor, 6 galibiyetle 15. sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisinin en yakın rakibi Olin Edirne'nin ise 7 galibiyeti bulunuyor. Bordo-mavili ekibin Edirne temsilcisine karşı ikili averajda üstünlüğü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler