Üner ve Beyazlı TFF yönetiminde

TFF başkanlığına soyunan ve Ankara'da yapılacak olağanüstü genel kurula ‘favori' giren Yıldırım Demirören listesini hazırladı.Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olarak bugün seçilmesine kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu list

Üner ve Beyazlı TFF yönetiminde

TFF başkanlığına soyunan ve Ankara'da yapılacak olağanüstü genel kurula ‘favori' giren Yıldırım Demirören listesini hazırladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olarak bugün seçilmesine kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu listesini açıkladı. Demirören'in listesinde Trabzonspor eski yöneticilerdinden Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı 'da yer aldı

Demirören, TFF eski yönetiminden 5 üyeyi de kadrosuna dahil etti. M.Ali Aydınlar ile çalışan Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Arif Koşar, Hakan Kanık ve Ergün Tekin'in Demirören, yeni listesine girdi.

LİSTE ŞU ŞEKİLDE:
1-Yıldırım Demirören

2- Servet Yardımcı

3- Arif Koşar

4- Talat Yılmaz

5- Fethi Heper

6- Mehmet Baykan

7- Cengiz Zülfikaroğlu

8- Ufuk Özerten

9- Hakan Kanık

10-Taylan Üner

11-Mustafa Beyazlı

12-Edip Eren

13-Faruk Öksüz

14-Selim Koray

15-Ergun Tekin

Öte yandan sadece Denetleme Kurulu'nu yeni isimlerden oluşturacak olan Demirören; Etik Kurulu, Hukuk Kurulu, Tahkim Kurulu ve PFDK'yı değiştirmeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor