Ünal Karaman sahip çıktı

Ünal Karaman’dan samimi açıklamalar geldi.  Bir süre önce Trabzonspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Ünal Karaman, Mantıklı bir proje gelirse, bu projenin içerisinde önümüzdeki dönemde yer alacağız. Yıllardır futbola yatırım yapıyoruz. Bu bilgi b

Ünal Karaman sahip çıktı

Ünal Karaman’dan samimi açıklamalar geldi.

 

 

Bir süre önce Trabzonspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Ünal Karaman, Mantıklı bir proje gelirse, bu projenin içerisinde önümüzdeki dönemde yer alacağız. Yıllardır futbola yatırım yapıyoruz. Bu bilgi birikimiyle, Türkiye şartlarında köşeye çekilme gibi bir lüksümüz yok" dedi.

 

Karaman, "Uzun bir süredir Trabzonspor'dayım. Toplamda çocuklarımı, sürekli olarak 3 haftadan fazla görmedim. Onlar büyüyorlar, elinizden kayıp gidiyorlar. Ailenizi göremiyorsunuz. Çocuklarımı özledim. Bir de Trabzonspor'da teknik olarak verebileceklerimizi verdik. Özel bin nedeni yok. Ailevi nedenlerle Trabzonspor'daki görevimden ayrıldım" diye konuştu.   

 

TRABZONSPOR PANİK YAPACAK BİR CAMİA DEĞİLDİR. ORTADA AŞILAMAYACAK BİR SORUN YOKTUR 

Ünal Karaman, "Trabzonspor iyi bir kadro. Emerson ve Janko gelmeden önce de iyi bir kadroydu. Onların katılımıyla daha iyi oldu. Panik yapacak bir camia değil. Trabzonspor daha büyük sorunları aşabilecek bir camiadır. Bunu geçmişte gösterdi. Zaten şu anda sorun olarak bir şey görmüyor. Her zaman istediğiniz gibi başlangıç yapamazsınız. Sadece Videoton maçı bir kayıp olarak görülebilir; çünkü Trabzonspor'un ayarında bir takım değil. Ama futbolun içerisinde bunlar var. Ortada bir tek Avrupa kaybı. Süper Lig için iki tane kadro çıkarabilir Trabzonspor ve kayıpları telafi eder. Sorunlar aşılmak içindir. Bu sorunları aşabilecek potansiyelde insanlar var orada. Kısacası panik yapmaya gerek yok. Kaybedilmiş bir şey yok" şeklinde konuştu. 

 

BİRİNİN PARASI VARSA, BİRİNİN YÜREĞİ OLACAK 

Karaman, "Birinin parası varsa birinin yüreği olacak. Trabzonspor hiç bir zaman parayla oynayan bir takım olmadı. İstanbul kulüpleri ne vermişse Trabzonspor'da şartlarını zorlayarak o parayı vermiştir. Fakat onların parası var, onların şehri güzel bizimki değil sözlerine inanmıyorum. Ben Trabzonspor'a geldiğim dönem içerisinde de 3 büyükler içerisinde, Avrupa'daki bazı kulüpler de dahil olmak üzere bana talip olanlar vardı. Ama ben giydiğim formaya güç vererek, camiaya katkı sunmak istedim. Önemli olan futbolcuların idealleriyle kariyerlerini sürdürmeleridir. Eğer futbolcular ben hem iyi bir kariyer yapacağım, aileme sevdiklerime iyi bir ortam hazırlayacağım diyorlarsa Trabzonspor çok ideal bir takımdır" dedi.  

 

TRABZONSPOR'DA MAZERET ÜRETMEYE YER YOK 

Karaman yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'da bulunuyorsan, her hangi bir mazaret üretmeye gerek yok. Formasını giydiğin forma en iyisidir. Sahaya çıktığın takım en iyi takımdır. Trabzonspor'da teknik anlamda görve yapanların hem de futbolcu kardeşlerimizin olaya daha çok sahiplenmelerini istiyorum. Bu zorluklar zaten aşılmak içindir. Trabzonspor büyük camiadır. Aşamayacağı bir sorun yoktur. Ayrıca içerisinde bulunan ortamda ciddi bir sorun olduğuna inanmıyorum. Yapılması gereken tek şey camia biraz daha fazla samimi biçimde birbirine sarılmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler