Ünal Karaman: Sabır ve destek istiyoruz

Trabzonspor’da futbolun patronluğuna getirilen Genel Direktör Ünal Karaman, yaşanan süreci değerlendirdi. Bordo-Mavili camiadan destek ve sabır talep eden Karaman, camiaya mesajlar yolladı.İşte Karaman’ın sözleri: Trabzonspor bizim evimiz, buradaki herkes

Ünal Karaman: Sabır ve destek istiyoruz

Trabzonspor’da futbolun patronluğuna getirilen Genel Direktör Ünal Karaman, yaşanan süreci değerlendirdi. Bordo-Mavili camiadan destek ve sabır talep eden Karaman, camiaya mesajlar yolladı.

İşte Karaman’ın sözleri: Trabzonspor bizim evimiz, buradaki herkes ailemizden biri. Ve şu an hepimiz ailemizin huzuru için 24 saat çalışıyoruz. Bizim en büyük gücümüzün de bu niyet birlikteliği olduğunu düşünüyorum. Hiçbirimiz kolay bir işe talip olmadık. Maddi-manevi zorlukların bilincindeyiz hepimiz. Ve yönetimiyle, teknik kadrosuyla bu yükü kaldıracağız. Herkes transfer bekliyor, yıldızlar istiyor. Fakat bizim önceliğimiz yüklerimizden kurtulmak. Önceliğimiz bu ve bunu halletmemiz halinde önümüz açılacaktır. Ondan sonra da takımın eksiklerini hepimiz biliyoruz, gerekenleri yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor