Ünal Karaman özellerin yanında

Trabzonspor’un Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman, Trabzon’da kamp yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu antrenör ve sporcularını ziyaret etti.24  Eylül-4 Ekim 2011 tarihlerinde İtalya’nın Liguria şehrinde yapılacak olan 3. Global Oyunlar Atletizm Dü

Ünal Karaman özellerin yanında

Trabzonspor’un Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman, Trabzon’da kamp yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu antrenör ve sporcularını ziyaret etti.

24  Eylül-4 Ekim 2011 tarihlerinde İtalya’nın Liguria şehrinde yapılacak olan 3. Global Oyunlar Atletizm Dünya Şampiyonası’nın hazırlıklarını Trabzon’da tamamlayan atletizm takımının kampını ziyaret eden Karaman, burada aynı zamanda Trabzonspor kulübünde de görev yapan Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü ve 7 sporcuyla bir araya geldi.

Karaman ziyarette millilere Dünya Şampiyonası’nda başarılar dilerken, Antrenör Üçüncü, bu ziyaretin kendilerinde doping etkisi yarattığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor