Ünal Karaman konuştu

Trabzonspor'un Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da Lig Tv’nin canlı yayınına katılan Ünal Karaman, oyuncuların Antalyaspor müsabakasının etkisini üzerlerinden atmaya başladıklarını belirterek, hedefin İstanbul’dan iyi oyun ve sonuçla ayr

Ünal Karaman konuştu

Trabzonspor'un Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da Lig Tv’nin canlı yayınına katılan Ünal Karaman, oyuncuların Antalyaspor müsabakasının etkisini üzerlerinden atmaya başladıklarını belirterek, hedefin İstanbul’dan iyi oyun ve sonuçla ayrılmak olduğunu vurguladı.

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi internet sitesinden Karaman'ın Lig TV'ye verdiği röportaj yayımlandı.

İşte o açıklamalar: Antalyaspor karşısında rakibin kendilerinden daha çok kazanmayı istediğini vurgulayan Karaman, “Ligde ve kupada herkes bu tür sonuçlara hazırlıklı olmalı. Elbette çok üzüldük. Beklentimiz farklıydı. Ancak şu anda rakibimizi ve kupada diğer kazananları tebrik etmek zorundayız” dedi. 

Her şeye rağmen takımda büyük bir problem görmediklerini dile getiren Ünal Karaman şöyle devam etti: “Kupayı Avrupa’ya ulaşmak adına büyük bir fırsat olarak görüyorduk ama olmadı. Şimdi ahlanıp vahlanacak değiliz. Takımımızın morali tekrar yükseliyor. Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.

Kalan maçlarımızı yine bu oyuncularla oynayacağız. Futbolcularımızın hepsi durumun ve önümüzdeki maçın farkındalar. Bu sıkıntıyı aşacağımızı düşünüyoruz”

Galatasaray karşısında öncelikle kendilerine yakışan oyuncu sahaya yansıtmak istediklerinin de altını çizen Karaman, “Elbette güzel oyunun bize getirisi olacak. Aslında kaybettiğimiz maçların çoğunda rakibimize karşı üstündük. Ancak can alıcı noktalarda hata yapmamalıyız.

Her takım mağlup olabilir. İstanbul’da iyi futbolla galibiyet mücadelesi vereceğiz. İnşallah çok ciddi bir sıkıntı yaşamayacağız. Galatasaray kaliteli oyuncalardan kurulu bir takım. Biz de bu takıma karşı oynayacağız. Elmander’in yokluğu stratejin açıdan önemli olabilir. Ancak rakibimizin büyüklüğü bir oyuncuyla tartışılmaz.

Yıllardır Trabzonspor’la Galatasaray arasındaki maçlar hep zevkli geçer. Ancak bana göre bizim açımızdan ligin ilk devresinde oynadığımız maç en kötü karşılaşmalarımızdan biriydi. Şimdi bizim asıl gücümüzün bu olmadığını göstermek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Karaman ayrıca bazı ufak sorunları bulunan oyuncuların durumlarının da yarından itibaren netleşmeye başlayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor