Ünal Aysal kararını değiştirdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, daha önce TFF Genel Kurulu'nda destekleyeceklerini açıkladıkları Ata Aksu'nun adaylıktan çekilmesi sonrası, Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini söyledi.  Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Gerek dün akşamd

Ünal Aysal kararını değiştirdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, daha önce TFF Genel Kurulu'nda destekleyeceklerini açıkladıkları Ata Aksu'nun adaylıktan çekilmesi sonrası, Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini söyledi.

 

 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Gerek dün akşamdan beri olan gelişmeler, gerekse Yıldırım Demirören'in beyanatları bizi rahatlatmış görünüyor'' dedi.

 

Aysal, Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Başkan adaylarından tek beklentimiz, Türk sporunun istikbalini sıkıntıya sokacak davranışlar içinde olmamalarıdır. Bunun arkasında duracak ve sözünü yerine getirecek adayların da arkasındayız. Aday isim belirtmedik'' diye konuştu.

Ata Aksu'yu adaylıktan çekilme teşebbüsü nedeniyle kutladığını kaydeden Aysal, şöyle devam etti:

 

''Bu işe hem katılım hem çekilme, ikisi de aynı felsefede. Biz bundan sonra seçilecek adayımızdan, bütün oy verenlerin de isteği doğrultusunda, cesaretle, güvenle ve ısrarla Türk sporunun önünü açmalarını, Avrupa ve dünya ile olan entegrasyonu tehlikeye sokmamalarını bekliyoruz. Gerek dün akşamdan beri olan gelişmeler, gerekse Yıldırım Demirören'in beyanatları bizi rahatlatmış görünüyor. Kendisi inşallah birazdan seçim öncesinde yapacağı konuşmalarda da bunu teyit eder. Bunun dışında yeni seçilecek gruba başarılar diliyorum.''

 

Bir gazetecinin, ''O zaman desteğiniz Yıldırım Demirören'e olacak'' demesi üzerine Aysal, ''Desteğimiz Türk sporuna ve kim temsil ederse federasyonadır'' dedi.

 

Aysal, ''Yıldırım Demirören ile bir temasınız oldu mu-'' sorusuna ise ''Hepimiz her zaman kendi aramızda temastayız ama bu arada beklentilerimizi netleştirmeye çalıştık. Demirören de bu doğrultuda bize teyitlerini iletti zaten. Hayırlısı olsun'' şekilinde cevap verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor