Umut'tan Trabzon'a mesaj

İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi, teknik heyetle yaptıkları görüşmenin ardından transferde ilk olarak golcü sorununu çözme kararı almıştı. Mustafa Akçay’ın forvet takviyesi konusunda yönetimden istediği isimlerden biri de Umut Bulut. Tecrübeli hoca, hem kal

Umut'tan Trabzon'a mesaj

İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi, teknik heyetle yaptıkları görüşmenin ardından transferde ilk olarak golcü sorununu çözme kararı almıştı. Mustafa Akçay’ın forvet takviyesi konusunda yönetimden istediği isimlerden biri de Umut Bulut. Tecrübeli hoca, hem kalitesi hem de yerli olması nedeniyle golcü oyuncunun alınması konusunda ısrarcı. Yönetim de bu işi bitirmek için harekete geçti.

‘Fransa defteri kapandı’

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 27 yaşındaki forvet, Fırtına’ya yeşil ışık yaktı. Kesinlikle Toulouse’a dönmek istemediğini dile getiren Umut, “Benim için Fransa defteri kapandı. Futbol hayatıma ülkemde devam edeceğim. Galatasaray da beni transfer etmek istiyor. Ancak Trabzonspor, bonservisim konusunda Toulouse ile anlaşma sağlarsa, seve seve Bordo-Mavili formayı tekrar giyerim. Trabzon benim yuvam oldu. Bugünlere gelmemde Trabzonspor camiasının katkısı çok büyük” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor