Umutlar yeşerdi...

Peş peşe gelen kötü sonuçlarla bir anda düşme hattına yaklaşan ve tehlikeyi hissetmeye başlayan Trabzonspor, Mersin'de tek golle güldü. Futbol kimseyi memnun edemese de Fırtına en azından kâbustan uyandı.Trabzonspor için kâbus, ligin ikinci yarısının ilk

Umutlar yeşerdi...

Peş peşe gelen kötü sonuçlarla bir anda düşme hattına yaklaşan ve tehlikeyi hissetmeye başlayan Trabzonspor, Mersin'de tek golle güldü. Futbol kimseyi memnun edemese de Fırtına en azından kâbustan uyandı.

Trabzonspor için kâbus, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Karabükspor sınavıyla başladı. Fırtına, sahasında bu maçı 3-1 kaybetti. Ardından Elazığspor yenilgisi de gelince Şenol Güneş bıraktı, Tolunay Kafkas dümene geçti. Gaziantepspor galibiyetiyle camiada yeni bir heyecan oluşsa da Sivasspor ve Fenerbahçe yenilgileriyle Trabzonspor adeta çakıldı.

Önemli olan kazanmak

Peş peşe gelen kötü sonuçlarla sadece zirveden uzaklaşmadı, aynı zamanda tehlike hattına da geriledi. Özellikle Elazığspor’un Antalyaspor’u yenmesiyle birlikte, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının önemi iyice arttı. Alınacak bir yenilgi, tehlike bölgesiyle aradaki farkın 3 puana düşeceği anlamına geliyordu. Bordo-Mavililer işte böyle bir ortamda sahaya çıktı dün akşam. Futbol olarak beklentileri karşılayamadı, belki organize atak geliştiremedi. Ancak Henrique’nin ilk yarıda attığı tek golle kazanmayı bildi. Trabzonspor, bu sonuçla sadece 3 puan değil aynı zamanda büyük bir moral kazandı.

Fikstür çok zorlu

Fırtına’nın önünde şimdi birbirinden zorlu lig maçları var. Önce Kasımpaşa deplasmanına gidecek olan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri, daha sonra Beşiktaş’ı konuk edecek. Zorlu viraj Bursaspor (D) ve Antalyaspor mücadeleleriyle devam edecek.

Ligdeki 3. golü

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Paulo Henrique, hiçbir varlık gösterememişti. Sambacı, bu sezon birçok şans bulmasına rağmen yine göze girmeyi başaramadı. Buna rağmen Tolunay Kafkas, Mersin İdmanyurdu önünde oyuncusuna güvendi. Henrique de takımına galibiyeti getiren şık bir gol attı. Böylece ligdeki gol sayısını da 3’e çıkartmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor