Umut’a Galatasaray da talip

Trabzonspor’un eski futbolcusu Umut Bulut’a Galatasaray’da talip oldu.Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Fransa’nın Toulouse takımına sattığı Umut Fransa’da aradığını bulamadı. Bordo mavili ekibin eski golcüsü geri dönüşe sıcak bakarken bu futbolcuya ilk tek

Umut’a Galatasaray da talip

Trabzonspor’un eski futbolcusu Umut Bulut’a Galatasaray’da talip oldu.

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Fransa’nın Toulouse takımına sattığı Umut Fransa’da aradığını bulamadı. Bordo mavili ekibin eski golcüsü geri dönüşe sıcak bakarken bu futbolcuya ilk teklif bordo mavili ekipten gitti.Asbaşkan Nevzat Şakar Umut ile transferi için bir görüşme yaptı. Türkiye’ye yeniden  dönmeye sıcak bakan Umut’a Trabzonspor’un ardından Galatasaray’ın da ciddi bir teklif yaptığı öğrenildi.

 

TARAFTARDAN ÇOK ÇEKTİ

Trabzonspor’un yeniden renklerine katmak için çalıştığı Umut Bulut Trabzonspor’da forma giydiği dönemlerde Trabzonspor taraftarlarına bir türlü yaranamadı. Forma giydiği dönemlerde  Trabzonspor taraftarlarının ağır eleştirilerine hedef olan tecrübeli golcü Trabzonspor’a dönmesi halinde bu durumun tekrarlanmasından çekiniyor. Trabzonspor’un eski golcüsü  Umut ‘un yeniden Trabzonspor’a dönmeyi istediği ancak  taraftar tepkisinden  çekindiği için Galatasaray’ın teklifinide değerlendirebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor