Umut Touluse taraftarının gözdesi!

Sezon başında Trabzonspor'dan Fransa'nın Touluse takımına transfer olan Umut Bulut, teknik kadro ve taraftara kendini ispat etmeyi başardı.Trabzonspor'da geçirdiği beş sezondan sonra sezon başında Touluse'a transfer olan milli futbolcu Umut Bulut, Touluse

Umut Touluse taraftarının gözdesi!

Sezon başında Trabzonspor'dan Fransa'nın Touluse takımına transfer olan Umut Bulut, teknik kadro ve taraftara kendini ispat etmeyi başardı.

Trabzonspor'da geçirdiği beş sezondan sonra sezon başında Touluse'a transfer olan milli futbolcu Umut Bulut, Touluse taraftarının gönlünde şimdiden yer etmeyi başardı. Taraftar, teknik ve özverisine hayran kaldığı Umut Bulut'u 2008-2009 yılında takımı sırtlayan ve geçtiğimiz sezon Marsilya'ya transfer olan Andre Pierre Gignac'ın tahtına aday gösterdi.

Fransa Ligi'nde oynanan maçlarda tribünleri dolduran taraftarlar açtıkları pankartlarla Umut Bulut'a destek verirken, Türk futbolcunun Trabzonspor'daki başarısını Touluse'da da tekrarlayacağına inandıklarını belirtiyorlar.

ALAİN CASANOVA: UMUT EN AZ 15 GOL ATAR
Touluse Teknik direktörü Alain Casanova da Umut Bulut'un şimdiye kadar gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Farklı bir ülkeden ve ligden gelmesine rağmen Umut Bulut'un Fransa Ligi'ne ve yeni takımına uyum problemi yaşamadığını da belirten Casanova, ''Umut oyunun her anında dinamik kalabilen bir oyuncu. Topu kaybedince mücadelesinden hiçbir şey kaybetmiyor pozisyonu bitirmek için kontrol gücü çok sağlam.'' dedi.

Casanova, bu seneki performansıyla ilgili olarakta Umut'un en az 15 gole ulaşacağına inandığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler