Umut Toulouse'yi bulutlara çıkardı

Fransa Lig 1'in 17. haftasında Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse, kendi evinde Evian'ı konuk etti.Umut Bulut karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve Toulouse bu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.Municip

Umut Toulouse'yi bulutlara çıkardı

Fransa Lig 1'in 17. haftasında Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse, kendi evinde Evian'ı konuk etti.

Umut Bulut karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve Toulouse bu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Municipal Stadyum'undaki karşılaşmada, Toulouse 25. dakikada Moussa Sissoko'nun golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ancak ikinci yarıya hızlı başlayan Evian, 50. dakikada Daniel Vaas'ın golüyle beraberliği sağladı.

Toulouse bu golden sonra üstünlük arayışlarını arttıran taraf oldu. 90. dakikada ceza sahasının hemen dışında bir serbest vuruş kazanan Toulouse, harika bir organizasyonla Umut Bulut'u ceza sahasında topla buluşturdu. Umut da düzgün bir son vuruşla takımına 3 puanı getiren golü attı. Geçen hafta da Lyon deplasmanında harika bir gole imza atan Umut, böylelikle ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

Bu sezon kendi evinde sadece 1 mağlubiyet alan Toulouse, bu galibiyetle puanını 29'a çıkardı ve 6. sıraya yükseldi. Evian ise 17. haftayı 19 uanla kapadı. Toulouse 18. haftada lider Montpelier'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor