Umut O yasa için neler dedi?

Umut Bulut, Fransızların 'Ermeni Soykırımı'nı İnkar Yasası için 'Ben de gelişmeleri izliyorum. 2 ülke arasındaki ilişkilerin gerilmesi üzücü. Ama beni etkileyen bir şey yok' dedi.Toulouse'de forma giyen Trabzonspor'un eski golcüsü Umut Bulut, Fransız Mecl

Umut O yasa için neler dedi?

Umut Bulut, Fransızların 'Ermeni Soykırımı'nı İnkar Yasası için 'Ben de gelişmeleri izliyorum. 2 ülke arasındaki ilişkilerin gerilmesi üzücü. Ama beni etkileyen bir şey yok' dedi.

Toulouse'de forma giyen Trabzonspor'un eski golcüsü Umut Bulut, Fransız Meclisi'nden geçen 'Ermeni Soykırımı İnkar Yasası'nı değerlendirdi.

Umut, 'Siyaset başka futbol başka. Siyasetin olumsuz etkisinin yeşil sahaya yansıdığını söylemek doğru olmaz. Zaten böyle bir durum da yok. Benim yaşantımı etkileyen bir şey yok. Ben spor adamıyım.

İki ülke arasındaki siyasi ilişkilerin gerginleşmesi üzücü. Benim taraftarla iletişimim çok iyi. İşimi yapıyorum, karşılığını alıyorum. Burada bana herkes çok iyi davranıyor' dedi.

1 GOL İMAJIMI DEĞİŞTİRDİ
Fransa'ya geldiği ilk dönemde yapıcı eleştiriler olduğunu ancak Lyon'a uzaktan attığı golün imajını değiştirdiğini belirten Umut, sözlerini şöyle sürdürdü:

'O gol çok şeyi değiştirdi. Bana da güven getirdi. Hedefim sezon sonuna kadar 15 gol. Trabzonspor'un bu sezon ligdeki kötü performansı ise gelip geçici. Trabzonspor'un kaliteli futbolculardan kurulu bir kadrosu var. Bence ikinci yarının en başarılı takımı Trabzon olur.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler