Umut Bulut sitemkar konuştu

Umut Bulut, Portekiz'e iki gol attıktan sonra değerinin anlaşılmasına sitem etti. Portekiz'e 47 yıl aradan sonra gol atan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçen Umut Bulut'tan sitem var. Fransız Ligi'ni yakından takip eden Arsenal Teknik Direktörü Arsene W

Umut Bulut sitemkar konuştu

Umut Bulut, Portekiz'e iki gol attıktan sonra değerinin anlaşılmasına sitem etti.

 

Portekiz'e 47 yıl aradan sonra gol atan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçen Umut Bulut'tan sitem var. Fransız Ligi'ni yakından takip eden Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in radarında olan Toulouse'un golcüsü Umut, bazılarının değerini Portekiz maçı sonrası anlamasını eleştirdi.

 

Ankaragücü'nde aynı futbolu oynadığını hatırlatan Umut, Abdullah Avcı'nın yetenek yönetimine dikkat çekti:

 

'Milli Takım'daki görev anlayışım çıkış yaptığım A.Gücü'nde de aynıydı. Hikmet Hoca (Karaman) da o dönemde beni Abdullah Hoca'nın oynattığı pozisyonda değerlendirirdi. Abdullah Hocam ve Okan Hocam'a beni yeniden gerçek bölgemde oynattıkları için teşekkür ederim.

 

Hocam, top rakipteyken benden kovalamamı ve kaleye yakın oynamamı istedi. Portekiz'in zaaflarını çok iyi değerlendirdik. İlk golde aslan payı da Sercan'ındır. BİR forvet oyuncusu için kanat desteği çok önemlidir. Sercan, kanattan çalımlarla ceza alanına kadar indi.

 

Bana sadece dokunmak kaldı. Bu nedenle ilk gol Sercan'ın demek şart.'

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler