Umut Bulut ilk hedefini açıkladı

Fransa Ligue 1’de Toulose forması giyen milli futbolcu Umut Bulut, soruları yanıtladı. Yıldız futbolcu, ilk hedefinin Toulouse’ta kalıcı olmak olduğunu söyledi.Toulouse’un çok güzel bir şehir oduğunu belirten Umut, "Burada sadece boş zamanlarımda gezme fı

Umut Bulut ilk hedefini açıkladı

Fransa Ligue 1’de Toulose forması giyen milli futbolcu Umut Bulut, soruları yanıtladı. Yıldız futbolcu, ilk hedefinin Toulouse’ta kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Toulouse’un çok güzel bir şehir oduğunu belirten Umut, "Burada sadece boş zamanlarımda gezme fırsatı buluyorum. Onun dışında Türkiye’de olduğu gibi antrenmandan eve, evden antrenmana gidiyorum. Tatil günlerimi de şehirde gezerek değerlendiriyorum" dedi.

Fransızca çalışmalarına hız verdiğini belirten yıldız futbolcu, "Fransızca gerçekten çok zor bir dil. Ama son 1 aydır artık yavaş yavaş anlamaya başladım. Konuşmam daha gelişmedi, ama anlamam gelişti. Pratik yaparak yavaş yavaş daha da iyi öğreneceğim Fransızca’yı" şeklinde konuştu.

Saha içinde herhangi bir sorun yaşamadığını dile getiren Umut, "Yaklaşık 6 aydır Fransa’dayım. Buradaki en önemli sorun dil problemiydi. Artık yavaş yavaş anlamaya başladım. Alışma dönemini de atlattım, saha içinde hiçbir problemim yok. Bundan sonra kendi her zaman olduğu gibi daha çok futbola vereceğim. İk başta Toulosue’ta kalıcı olup, ondan sonra da hedeflerim var; onları gerçekleştirmek istiyorum" dedi.

İlk hedefinin Toulouse’ta kalıcı olmak olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Toulouse takımı, Paris Saint Germain, Lyon ve Marsilya’dan sonra Fransa’nın söz sahibi takımlarından biri. Hedefleri olan bir kulüp. Bu seneki hedefimiz de ligi ilk 5 içinde bitirmek. Ben de umarım atacağım gollerle takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Öncelikle burada başarılı bir sezon geçirip, önümüzdeki sezon Toulouse ile birlikte Avrupa kupalarında oynayarak daha büyük başarılara imza atmak istiyorum kendi adıma. İlerleyen yıllar için de daha büyük hedefim var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor