Umut Bulut geleceğini konuştu

Portekiz karşısında attığı iki golle yeniden gündeme gelen Umut Bulut, maç sonunda yaptığı açıklamalarda şunları syledi: "İyi bir kamp dönemi oldu. En ciddi hazırlık maçımızı oynadık. Kendi futboulumuzu zaman zaman sahaya yansıttık. Özgüven açısından önem

Umut Bulut geleceğini konuştu

Portekiz karşısında attığı iki golle yeniden gündeme gelen Umut Bulut, maç sonunda yaptığı açıklamalarda şunları syledi:

 

"İyi bir kamp dönemi oldu. En ciddi hazırlık maçımızı oynadık. Kendi futboulumuzu zaman zaman sahaya yansıttık. Özgüven açısından önemliydi kazanmak. Ukrayna maçı var. Aynı disiplinle devam edip kampı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

 

3-1'lik güzel galibiyetle maçı bitirdik. Finlandiya yenildik ama çok iyi oynamıştık. İyi giden grafiğimiz var. Böyle devam edersek milli takımı daha iyi yerlerde görmeyi bekliyoruz.

 

Kesinlikle dönme düşüncem yok. Hayat ne gösterir belli olmaz ama Toulouse'da devam edeceğim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor