Ümit Milliler Trabzon'da çalıştı

2010 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında 14 Kasım'da İsviçre ile Trabzon'da, 18 Kasım'da Estonya ile Rize'de karşılaşacak Ümit Milli Takım Aday Kadrosu, çalışmalarına Trabzon'da başladı.      Dün akşam Zorlu Grand Otel'de toplanan mill

Ümit Milliler Trabzon'da çalıştı

2010 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında 14 Kasım'da İsviçre ile Trabzon'da, 18 Kasım'da Estonya ile Rize'de karşılaşacak Ümit Milli Takım Aday Kadrosu, çalışmalarına Trabzon'da başladı.
    

Dün akşam Zorlu Grand Otel'de toplanan milli takım aday kadrosu, Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Merkezi'nde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Milli takımdan sakatlığı nedeniyle çıkartılan Bursasporlu Serdar Aziz'in yerine kadroya dahil edilen Altaylı Burak Çalık'ın da sakatlığının bulunduğu bildirildi. Yetkililer, Burak Çalık'ın sakatlığının hemen düzelemeyeceğini ve bu nedenle kadroya Gaziantepspor'dan Ahmet Arı'nın dahil edileceğini belirttiler.
    

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal, Abdullah Karmil, İsmail Köybaşı ve Barış Bağdaş katılmazken bu oyuncuların otel salonunda çalıştıkları bildirildi.
    

Milli oyuncular, antrenmanda koşunun ardından dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptılar.
    

Teknik direktör Hami Mandıralı, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün toplandıklarını ve bugün ilk çalışmalarını gerçekleştirdiklerini dile getirerek, ''Beklentilerimiz, hep güzel şeyler. Kazanmak adına futbol oynamak, güzel şeyler sunmak, gelen izleyicilere güzel futbol seyrettirmek istiyoruz'' dedi.
    

En son Eskişehir'de yaptıkları maçta tribünlerin dolu olduğunu ve büyük destek gördüklerini ifade eden Hami Mandıralı, ''Kendi memleketimde ilk defa teknik adam olarak bu maça çıkacağım. Taraftarlarımızı bu maça bekliyor, destek vermelerini istiyoruz. Çünkü rakibimiz İsviçre bizden 1 puan önde, şuan grupta lider. Kazanmamız gereken bir maç, biz ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. Çıkıp inşallah cumartesi akşamı taraftarımızın desteğiyle de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.
    

Antrenmanın ardından kamp yapacağı otele hareket eden milli takım, yarın 11.00'de yapacağı antrenmanla İsviçre maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler