Ümit Karan mahkemede şaşarsa

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşma tutuklu ve tutuksuz sanıkların çapraz sorgusu ile devam ediyor. Eski futbolcu Ümit Karan’ın çapraz sorgusunda Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Ali Kıratlı ile yakın olduğunuz anlaşılıyor siz

Ümit Karan mahkemede şaşarsa

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşma tutuklu ve tutuksuz sanıkların çapraz sorgusu ile devam ediyor. Eski futbolcu Ümit Karan’ın çapraz sorgusunda Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Ali Kıratlı ile yakın olduğunuz anlaşılıyor siz Antalya’dasınız Kıratlı Antalya’da ve birbirinizle telefonla dahi görüşmediniz mi diye sordu. Karan ise maçtan önce kampa giriyoruz herkesle görüşmeye izin verilmiyor deyince Mahkeme Başkanı Ekinci “Sen takımda önemli birisin” dedi.

Duruşma savcısının, “Ali Kıratlı ile yaptığınız bir görüşmede ‘Ağabey çocuklar formaları sordu. İddianamede bu formalar, para olarak yorumlanıyor.’ Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusu üzerine sanık Ümit Karan, “Buradaki forma, para değil. O çok yanlış ve ayıp bir şey. Neye göre formayı paraya çeviriyor anlamadım. Küçük takımlar her zaman büyük takımların formalarını ister. Büyük takımda oynayan oyuncular da hediye eder” diye yanıt verdi.

Trabzonspor avukatının “Ümit futbol da böyle değildi ama burada çok agresif” demesi üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci, “Yok ya Ümit Karan çok sempatik” diye karşılık verdi.
Sorulan sorular üzerine Ali Kıratlı ve İlhan Ekşioğlu’dan herhangi bir şike ve teşvik teklifi almadığını iddia eden Karan “Ali Kıratlı beni çok iyi tanır öyle bir teklifle gelemez bana. Ne Ali ağabey nede başkası kim bana böyle bir teklifle gelse yüzüne tükürürüm” dedi.

Avukat Ayhan Sağıroğlu müvekkili Karan’a Trabzonspor Eskişehir maçında ayağına top geldiğinde daha iyi pozisyondaki Sezer’e neden pas vermeyip kendisinin bireysel olarak ilerlemeye çalıştığını sordu? Bunun üzerine Karan “Kendim ilerlemek istedim beklide Fenerbahçe’nin Şampiyon olmasını istemedim” demesi üzerine Mahkeme Başkanı “Öylemi Ümit demek ki böyle şeyleri yapabiliyorsunuz” dedi.

Bunun üzerine Karan, “Ben şike falan yapmam. İyi bir Galatasaraylıyım gönlümden Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu istemem” dedi.

İşte Ümit Karan'la ilgilidaha önce tapelere yansıyan ifadeler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor