Ulusoy aday olmaktan vazgeçti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı olabileceğini dile getiren Haluk Ulusoy, aday olmaktan vazgeçti.Türkiye Futbol Federasyonu'nda Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından yerine aday olacak isimler netlik kazanmaya başlarken; başkan adayları arası

Ulusoy aday olmaktan vazgeçti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı olabileceğini dile getiren Haluk Ulusoy, aday olmaktan vazgeçti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından yerine aday olacak isimler netlik kazanmaya başlarken; başkan adayları arasında gösterilen Haluk Ulusoy'dan açıklama geldi.

TFF Başkanlığı için adı geçen Haluk Ulusoy, 27 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını söylerken, "Oyun bozanlık yapmam" dedi.

"Olağanüstü bir gelişme olmazsa saat 16.00 sularında başkan adaylığımı açıklayacağım” diyen Haluk Ulusoy'un nabız yokladığı ve Demirören'e gelen destekler üzerine aday olmaktan vazgeçtiği belirtildi.

Ulusoy, bugün öğlen saatlerinde şöyle konuşmuştu: "Bugün en güçlü aday olarak Yıldırım Demirören gözüküyor. Ama ne yazık ki arkasında güçlü bir destek yok. Belki onu destekleyen 5-6 kulüp var gibi gözüküyor. Yarın ne olacağı belli değil. Kendisi de benim akrabam. Karşısına aday olarak çıkmak istemem. Ama arkasında çok güçlü bir destek ve birliktelik yok gibi gözüküyor o zaman Demirören'in de karşısına çıkabilirim. Herşey bir iki saat içinde belli olur. Şu anda kimse yok denen bir ortamdayız o zaman ben varım. Ortak bir aday çıkarsa o zaman yokum. Çünkü hiçbir zaman oyun bozan olmadım olmam da.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor