UEFA'nın tokatı Fener'e ağır geldi!

Avrupa'da transfer sezonunun bitmesiyle Fenerbahçe'deki kriz iyice kendini gösterdi. Sarı-lacivertlilerde yönetim, Avrupa'sız iki sezonda takımın yıllık 50 milyon Euro'yu aşan maliyetini nasıl karşılayacağını kara kara düşünmeye başladı. 5-2'lik Sivasspor

UEFA'nın tokatı Fener'e ağır geldi!

Avrupa'da transfer sezonunun bitmesiyle Fenerbahçe'deki kriz iyice kendini gösterdi. Sarı-lacivertlilerde yönetim, Avrupa'sız iki sezonda takımın yıllık 50 milyon Euro'yu aşan maliyetini nasıl karşılayacağını kara kara düşünmeye başladı. 5-2'lik Sivasspor galibiyeti taraftara umut aşılarken, sarı-lacivertliler ekonomi liginde sınıfta kaldı. Transfer sezonunda sadece bonservise 30 milyon Euro harcayan yönetim, maç başı ücretlerle birlikte 50 milyon Euro'yu aşan futbolcu maaşları konusunda çözüm yolu arıyor, ancak bulamıyor.

YILDIRIM 'GİDİN' DEDİ AMA...

Aziz Yıldırım, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıkları günün akşamında Samandıra'ya giderek "Kulüpte para yok, isteyen gidebilir" dedi ancak hiçbir oyuncu yüksek maaşlar nedeniyle yerinden dahi kımıldamadı. Takımın en değerli isimleri Moussa Sow ve Raul Meireles'e kulübü tatmin edecek teklif dahi gelmedi.

STOCH&KRASIC'TEN ZARAR

Miroslav Stoch ve Milos Krasic gibi iki isimler kullanılmadan gönderildi. Üstelik kiralanmalarına rağmen, Stoch'un ve Krasic'in yıllık ücretleri Fenerbahçe tarafından ödenmeye devam edecek. 2 milyon Euro maaşı olan Stoch için PAOK'tan 1 milyon, 2.3 milyon Euro maaşı olan Krasic için Bastia'dan 800 bin Euro kiralama bedeli alındı. Yani sadece zararın boyutu azaltıldı.

İKİSİ HARİÇ, HEPSİ SATILIK

Avrupa'da transfer dönemi kapanmasına rağmen, F.Bahçe, Rusya ve Katar'dan gelecek tekliflerin tamamına açık. Transfer için tanınmış menajerlere de talimat verildi. Emenike ve Alves dışındaki tüm yabancıların satılabileceği mesajı iletildi. Ama hem kulübü hem de oyuncuyu 'transfere' ikna edebilecek bir teklif gelmedi. Fenerbahçe, her ay oyuncularına 5 milyon Euro'yu aşan ödeme yapmak zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler